Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Den 28–30 december kommer ungdomstävlingen SYO att spelas i Jönköping i två klasser, utan hcp, med klotbegränsningar och möjligheter att utvecklas. - Det är små ändringar i formatet, säger Johan Ekström.
 
Den tidigare världsmästaren Yvonne Berndt är den tredje bowlaren att få en stjärna på Idrottens walk of fame i Malmö. - Det är på något sätt en dröm, det är det verkligen, säger hon.
 
Vi är många svenska bowlare som har följ juniorlandslagets framgångar på JEM i Holland. De har spridit glädje och inspiration och snart finns det tillfälle att använda solskenet och hoppet de har med sig hem.
 
Med Tiestos låt The Business I lurarna är det imorgon dags för det svenska juniorlandslaget att åka hem från EM i Holland, med tio medaljer. - Det är någonting jag kommer minnas hela livet, säger Alex Joki.
 
När Junior-EM i holländska Tilburg idag avslutades med Masters vann Nora Johansson guld och Robin Ilhammar ett brons. - Det är väldigt skönt att avsluta på topp och få med sig ett guld, säger Nora Johansson.
 
Både Nora Johansson och Tilde Eliasson har gått vidare till tredje omgången av junioreuropamästerskapens avslutande cup-spel Masters.
 
Den 17-årige tvåhandsspelaren Robin Ilhammar har tagit sitt tredje guld på Junior-EM i Holland när han idag vann singeldistansen, där Carl Eklund dessutom tog brons. - Det är helt sjukt, säger Robin Ilhammar.
 
Robin Ilhammar har tagit silver i All-event och tagit sig till semifinal i singel-distansen. Carl Eklund har tagit brons i All-event och gått vidare till semifinal i singel.
 
Svenske Robin Ilhammar slog det gamla europarekordet över 18 serier i All-event på Junior-EM, men det räckte inte för att ta guldet eftersom holländaren Kenneth Ramos slog ännu högre. - Han har gjort det riktigt bra, säger Robin Ilhammar.
 
Med en strike i sista rutan tog Nora Johansson silver i All-event. Dessutom tog sig samtliga fyra svenskor vidare till J-EM:s avslutning Masters. - Det är jätteroligt att alla får spela vidare, säger Tilde Eliasson.
 
Både Maja Engberg och Sandra Lundgren har chans att komma med bland de 24 bästa som får fortsätta mästerskapet på lördag med Masters. - Med lite tur, lite flyt, säger Sandra Lundgren.
 
Danskorna strikeade för mycket i semifinalen och det svenska flick-laget fick nöja sig med brons på Junior-EM i Holland. - Brons har en ganska ful färg, säger Tilde Eliasson.
 

Junioreuropamästare i lag

(2021-09-15 21:50)
I den bäst spelade finalen någonsin i juniorsammanhang var de svenska pojkarna bäst när det verkligen gällde och blev junioreuropamästare i lag. - En upplevelse man aldrig kommer glömma, säger Alex Joki.
 
Med ytterligare ett prydligt nytt Europarekord tog sig de svenska pojkarna till semifinal i lag och har därmed säkrat Sveriges tredje medalj i detta Junior-EM.
 
Det svenska flick-laget på Junior-EM säkrade medalj på förmiddagen idag när de tog sig till semifinal genom att, överlägset, vinna kvalet. - Någonting man inte kunde tänka sig när man åkte hit, säger Sandra Lundgren.
 

Postadress:
BK Fregatten Mölndal - Bowling
Frida Karrin, Björkåsgatan 3b
43131 Mölndal

Kontakt:
Tel: 0760807535
E-post: frida_karrin@hotmail...

Se all info